Sydämellisesti tervetuloa Kevätseminaariin Seurakuntaopistolle Järvenpäähän 16.-17.3.2019!

Viikonvaihteen tavoitteena on kiireisen arjen keskelle pysähtyminen sekä puolisosta ja perhe-elämästä nauttiminen. Tunnistamalla omassa perheessä toistuvat riidanaiheet, tunneilmapiiriin voidaan tehdä korjausliikkeitä, jotka parantavat yhteyttä. Parisuhteen hyvinvointi lisää koko perheen hyvinvointia. Myös avoparit olette lämpimästi tervetulleita!

Mukana asiantuntijoina perheterapeutti ja kirjailija Saara Kinnunen, seksuaaliterapeutti Pauliina Flang sekä luento työn ja perheen yhteensovittamisesta. Viikonvaihteen aikana yhteensä neljä luentoa ja neljä pienryhmätuokiota. Tehkää päätös osallistua, ja panostakaa perheeseen!

Ilmoittautuminen viimeistään pe 8.3.2019.

La 16.3.
08.00 Ilmoittautuminen, Amerikanhalli
Aamukahvi ja suolapala, Ravintola Yolanda
08.45 Lastenohjelma, Päiväkoti Valona
09.00 Tervetuliaissanat ja musiikki, Urheiluhalli
09.30 LUENTO: Millaista on meidän kotona? - Perheessä luodaan lapsen kasvun perusta
SAARA KINNUNEN

PAULIINA FLANG
15.30 Päätöstilaisuus, Urheiluhalli
16.00 Päätöskahvit ja kotimatkalle, Amerikanhalli

Huom! Edellytämme kokoaikaista osallistumista. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.

Ilmoittautuminen osoitteessa www.parempiavioliitto.fi -> Kevätseminaari
Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 8.3.2019.
Ilmoittautuminen on saapunut perille, kun saatte laskun sähköpostiinne. Lasku tulee olla maksettuna tapahtuman alkuun mennessä. Ottakaa tosite mukaan tapahtumaan.
Lastenohjelmaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Tapahtuman hinta
Kurssimaksu 198 € / osallistujapari
Kurssimaksu 120 € / ryhmänohjaajapari
5 ruoka-aineallergiaa, lisäveloitus 8,90 € / hlö / päivä
Lasten ruokailut, alle 2-vuotiaat ilmainen
Lasten ruokailut, 2-4-vuotiaat 15 € / lapsi
Lasten ruokailut, 5-12-vuotiaat 35 € / lapsi
Lastenhoitomaksu 50 € / lapsi

Kurssimaksu sisältää luennot, kurssimateriaalin, pienryhmätyöskentelyn, Rakkauspankki -kirjan sekä ohjelmanmukaiset ateriat. Maksu ei sisällä majoitusta. Yli viidestä ruoka-aineallergiasta lisäveloitus 8,90 € / hlö / päivä. Muuta dieettimaksua ei ole. Mahdolliset ruoka-aineallergiat pitää kuitenkin ilmoittaa, jotta keittiö osaa varautua. Lastenohjelma järjestetään Seurakuntaopiston pihapiirissä päiväkoti Valonassa (Y-rakennus).

Majoitushinnasto, Seurakuntaopisto
Majoituspaketin hinta pe-la 70 € / pari
Majoituspaketin hinta la-su 115 € / pari
Lasten majoitus, alle 4-vuotiaat ilmainen nukkuessaan vanhemman vieressä
Lasten majoitus 4-12-vuotiaat 20 € / yksi tai kaksi yötä
Pe-la hintaan ei sisälly ilta- tai aamupalaa, mutta majoitustilojen läheisyydestä löytyy keittiötilat. La-su hintaan sisältyy iltapala ja saunat, aamupala tarjoillaan ravintola Yolandassa.

Kukin hoitaa majoitusjärjestelyt itse. Seurakuntaopistolla yöpyvät varaavat majoituksen sähköpostitse Gitta Nyyssöseltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 721 9293 viimeistään pe 8.3.2019 mennessä.

Muita majoitusvaihtoehtoja
www.tuusulanrantatie.fi
Scandic-hotelli Järvenpää, Asema-aukio, 04400 Järvenpää, 09 27141, www.scandichotels.fi
Kokoushotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula, 09 273 751, www.gustavelund.fi
Majatalo Onnela, Rantatie 34, 04310 Tuusula, 09 258 821, www.onnela.com
Hotelli Krapi, Rantatie 2, 04310 Tuusula, 09 274 841, www.krapi.fi

Peruutusehdot
Palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan edellyttäen, että peruutuksesta on ilmoitettu viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme puolet kurssimaksusta. Peruutukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mahdollisista muista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi joko puhelimitse 050 357 6990 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jos esimerkiksi lasten mukaan tulossa tapahtuu muutoksia, kertokaa niistä meille mahdollisimman pian.

Kotitehtävät
Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse kaksi kotitehtävää kurssin alkua edeltävänä maanantaina. Tehtävät auttavat siirtymään arjesta uudelle aaltopituudelle. Oivalluksia käsitellään ensimmäisessä ryhmätapaamisessa.

Rukous
Yhteinen rukous vahvistaa puolisoiden välistä suhdetta. Kokemus on osoittanut, että osallistumisen eteen saattaa nousta monta viime hetken estettä. Rukoilkaa, että asiat järjestyvät niin, että pääsette yhdessä virkistäytymään!

Seurakuntaopisto, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää, www.seurakuntaopisto.fi

Tavataan Kevätseminaarissa Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa!

Järjestelytiimin puolesta,

Hanna Ranssi-Matikainen ja Pekka Matikainen / 050 462 1543